0

Karszalagok feliratozása, nyomtatása - egy vagy több szín, expressz feliratozás

              A karszalagok, csuklópántok feliratozása napjainkban sokkal változatos képet mutat, mint néhány évvel ezelőtt. Tyvek karszalagjaink feliratozását vállaljuk egy színnel. Ez az egy szín a karszalag alap színétől függően lehet fekete, ezüst, arany. Fehér karszalag esetén bármilyen szín. A szitázás technikájával történő feliratozás történhet két színnel, ha nincs túl közel egymáshoz a két különböző szín. Speciális nyomtatónkkal kiváló minőségben full color feliratozást készítünk. Mindkét technikával bármilyen felirat vagy logó szerepelhet a karszalagon. Szitázásnál választhatsz neon színeket is. Ha nagyobb biztonságra van szükséged a beléptetésnél, akkor kérj UV nyomást. Ilyenkor a karszalagot normál módon feliratozzuk a kért felirattal logóval. Pluszban elhelyezünk egy jelet, feliratot UV festékkel. Ez csak UV fénynél látható, így beléptetésnél könnyen kiszűrhető a hamis karszalag. Rendelhetsz tőlünk QR és különböző vonalkóddal ellátott karszalagot. A szöveg 1 vagy több sorban is megjeleníthető. A karszalag kiváló lehetőséget biztosít reklámozásra. Feltüntethető a cég, szórakozóhely logója, elérhetőségei, egy következő rendezvény dátuma vagy egy szponzor hírdetése. A reklámfelület értékesítéséből adódó bevétel részben vagy egészben fedezheti a karszalag költségeit. 

 

     

 

 

Karszalagjaink feliratozását ingyenes látványterv készítéssel, rövid határidővel, kiváló minőségben vállaljuk!

Telefon: +36209683458 , +36203442445

E-mail: info@ticketservice.hu 

 

A karszalagra kerülő logóra jó minőségben van szükségünk. Legjobb a vektoros verzió, de kép formátumban is elfogadjuk, ha minősége megfelelő (300 dpi). Ha pl.: corelben kapjuk meg a tervet, akkor fontos, hogy a betűtípusok le legyenek görbítve. Nagy probléma nem történhet, hiszen a kapott anyagból (felirat, logó, grafika) elkészítjük a tervet ( ha igény van rá 2-3 verziót is) és csak annak elfogadása után kezdjük a gyártást.

 

A karszalag feliratozásánál figyelembe kell venni, hogy a csuklóra felragasztva a karszalagból, csuklópántból, annak típusától függően csak egy bizonyos rész láthatő, így csak ezt érdemes megnyomni. A külünböző típusok ajánlott feliratozási területe a következő:

 

3/4" tyvek karszalag

karszalag mérete: 19 mm x 250 mm

javasolt feliratozási terület: 15 mm x 120 mm

 

1" tyvek karszalag

karszalag mérete: 25 mm x 250 mm

javasolt feliratozási terület: 21 mm x 120 mm

 

L shape (vékony) csuklópánt

csuklópánt mérete: 19 mm x 250 mm

javasolt feliratozási terület: 13 mm x 85 mm

 

Wideface (szélesített) csuklópánt
csuklópánt hossza: 250 mm

javasolt feliratozási terület: 18 mm x 63 mm

 

A feliratozás minden esetben plusz költséggel jár, melynek mértéke a mennyiségtől és a színek számától, és a felülnyomás technikájától függ. A szitázásnál szükség van egy klisére, melynek díja 2 500 Ft+Áfa (nagyobb mennyiség esetén ingyenes). Ezt a költséget csak első alkalommal számoljuk fel. Ha ugyanolyan felirattal utánrendelés történik nincs szitakészítés, mert a klisét megőrIzzük.
A feliratozás elkészítési ideje 1-2 munkanap, a mennyiségtől, és az aktuális munkáktól függően. Vállalunk Expressz feliratozást, melynek költségei az adott rendelés mennyiségétől és a határidőtől függően változnak, de nem aránytalanul magasak. Grafikai, tervezési költséget nem számolunk fel.

 

Ha a feliratozással, nyomtatással kapcsolatban kérdésed lenne, keress elérhetőségeinken! Állunk szíves rendelkezésedre!

 

Telefon: +36209683458 , +36203442445

E-mail: info@ticketservice.hu 

Matricára, pólóra, plakátra, molinóra is szükséged van? Katt ide!