0

Miért válassz minket

                                  A belépő karszalag nem tűnik túl bonyolult terméknek. Pár dologra azonban érdemes odafigyelni vásárláskor, hogy ne érjen minket kellemetlenség használatakor vagy a számla kiegyenlítésekor. A szerintünk legfontosabbakat, ebben a menüben szedtük össze. Ezért válassz minket!

 

TERMÉK MINŐSÉGE

 

A tyvek karszalagok egyszerűsége mellett azért van 3 apró részlet, ami a karszalag minőségét határozza meg. Egyik a karszalag anyaga. Az eredeti karszalag alapanyaga a DuPont™ tyvek, és nálunk csak ilyet találsz. A második a ragasztóanyag és a zárófelület kialakítása. Ezen múlik, hogy a karszalag átadható lesz e, és hogy vízben leázik vagy sem. Partnereink 2005 óta elégedettek a termékeinkkel. Több forgalmazó sorszám nélküli karszalagot szállít. Nálunk minden tyvek karszalag alapból sorszámozott.

 

MAGYAR CÉG

 

Ez nem csak azért fontos, mert mi Magyarországon költjük el profitunkat és hogy mert a hazai munkaerőt alkalmazzuk, hanem azért is mert magyar cégként, a magyar adózási szabályok szerint dolgozunk, magyar számlát állítunk ki a vásárlás után. Ennek a tételnek a legfontosabb eleme a környezetvédelmi termékdíj.  A termékdíj-kötelezettség, (mind a lejelentési, mind a megfizetési) az első hazai forgalombahozót vagy saját célú felhasználót terheli. Ennek ellenörzőszerve a NAV. Ezt a szomszédos országokból az interneten átkalandozó cégek nem fizetik meg és külföldi cégként nem is tudják megfizetni.

 

SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGE

 

A TICKETSERVICE minőségi feliratozással vállalja a karszalagok felülnyomását, legyen szó egy vagy több színről, UV vagy neon festékről, QR vagy vonalkódról. Karszalagjainkat erre a célra gyártott kartondobozokba szállítjuk. A szállításról a vevőt e-mailben és sms-ben értesítjük. És a legfontosabb: a szállítási határidőt, amit ígérünk, azt kivétel nélkül tartjuk. Ugyanazt a minőséget nyújtjuk a hozzáadott szolgltatásunkban is a pár darabos vevőnknek és a több éves szerződéssel rendelkező partnerünknek. Igyekszünk minden megrendelést, gyorsan, rugalmasan teljesíteni, melyhez a széleskörű és nagy darabszámú raktárkészletünk nyújt biztonságos hátteret. Partnereink minden igényére keresünk és a tapasztalatok alapján találunk is megfelelő megoldást.

 

TÁMOGATUNK, SEGÍTÜNK - Felelőséggel Az Egészséges Jövőért Alapítvány

 

Cégünk a kezdetek óta igyekszik a lehetőségeihez mérten támogatást nyújtani. Elsősorban rászoruló gyermekeket kívánunk segíteni. Több éve támogatjuk a Felelőséggel Az Egészséges Jövőért Alapítványt. Kapcsolatunkat az idei évben szorosabbra fűztük. Így minden, webáruházunkban elköltött 5 000 Ft után 100 Ft-t a FEJA Alapítványnak adományozunk. A FEJA Alapítvány beteg, hátrányos helyzetű gyermekeket és az ő gondozásukat, gyógyításukat segítő kórházakat támogatja, anyagiakkal vagy gyógyászati ezközökkel. Az alapítványról itt tudhatsz meg többet: www.feja.hu. 

Matricára, pólóra, plakátra, molinóra is szükséged van? Katt ide!