TERMÉK MINŐSÉGE

Csak eredeti DuPont™ Tyvek alapanyagú karszalagokat forgalmazunk. Olcsó, távol-keleti utánzatokat nálunk nem találsz.

A tyvek karszalagok egyszerűsége mellett azért van 3 apró részlet, ami a karszalag minőségét határozza meg. Egyik a karszalag anyaga. Az eredeti karszalag alapanyaga a DuPont™ tyvek, és nálunk csak ilyet találsz. A második a ragasztóanyag és a zárófelület kialakítása. Ezen múlik, hogy a karszalag átadható lesz e, és hogy vízben leázik vagy sem. Partnereink 2005 óta elégedettek a termékeinkkel. Több forgalmazó sorszám nélküli karszalagot szállít. Nálunk minden tyvek karszalag alapból sorszámozott.

MAGYAR CÉG

Magyar számla, megfizetett hazai, környezetvédelmi termékdíj, magyar munkaerő.

Ez nem csak azért fontos, mert mi Magyarországon költjük el profitunkat és hogy mert a hazai munkaerőt alkalmazzuk, hanem azért is mert magyar cégként, a magyar adózási szabályok szerint dolgozunk, magyar számlát állítunk ki a vásárlás után. Ennek a tételnek a legfontosabb eleme a környezetvédelmi termékdíj.  A termékdíj-kötelezettség, (mind a lejelentési, mind a megfizetési) az első hazai forgalombahozót vagy saját célú felhasználót terheli. Ennek ellenörzőszerve a NAV. Ezt a szomszédos országokból az interneten átkalandozó cégek nem fizetik meg és külföldi cégként nem is tudják megfizetni.

PROFI SZOLGÁLTATÁS

Nem csak felirat nélküli karszalagokat kínálunk. Többféle feliratozási mód közül és széles termékpalettából választhatsz. Sőt, mára teljes grafikai, nyomdai szolgáltatást nyújtunk Partnereinknek.

A TICKETSERVICE minőségi feliratozással vállalja a karszalagok felülnyomását, legyen szó egy vagy több színről, UV vagy neon festékről, QR vagy vonalkódról. Karszalagjainkat erre a célra gyártott kartondobozokba szállítjuk. A szállításról a vevőt e-mailben és sms-ben értesítjük. És a legfontosabb: a szállítási határidőt, amit ígérünk, azt kivétel nélkül tartjuk. Ugyanazt a minőséget nyújtjuk a hozzáadott szolgáltatásunkban is a pár darabos vevőnknek és a több éves szerződéssel rendelkező partnerünknek. Igyekszünk minden megrendelést, gyorsan, rugalmasan teljesíteni, melyhez a széleskörű és nagy darabszámú raktárkészletünk nyújt biztonságos hátteret. Partnereink minden igényére keresünk és a tapasztalatok alapján találunk is megfelelő megoldást.

24 ÓRÁS KISZÁLLÍTÁS

24 órás kiszállítást a felirat nélküli tyvek karszalagokra tudunk vállalni.

24 órás kiszállítást a felirat nélküli tyvek karszalagokra tudunk vállalni. A feliratozott karszalagok esetében is megoldható a másnapi kiszállítás, de ezt minden esetben írásban igazoljuk vissza a megrendelőnek. A speciális, egyedi termékek gyártási ideje, leterheltségünktől és a rendelés darabszámától is függ. Ajánlatunkban mindig elküldjük a vállalt szállítási határidőt is. A 24H szállítás a 14:00 óráig leadott rendelés esetén él, és következő munkanapi kézbesítést jelent. A szállításról itt tudhatsz meg többet. TICKETSERVICE SZÁLLÍTÁS