Gyakori kérdések a karszalagok, nyakpántok rendelése kapcsán.

Miért regisztráljak?

Mert ha legközelebb rendelsz nem kell újra megadnod a szállítási, számlázási adataidat. Ha valami mégis változott, akkor elég azt módosítanod. Egyszerűen visszakeresheted korábbi rendeléseidet. 

Számla nélkül tudok vásárolni?

Nálunk nem. Minden vásárlás után számlát állítunk ki. Magyar számlát, 27%-s áfatartalommal.

Hogyan tudom kifizetni a rendelésem?

Ticketservice webáruházunkban fizethetsz barion-n keresztül bankkártyával. Választhatsz előre utalást. Ilyenkor küldünk egy díjbekérőt. A futárnál fizethetsz készpénzzel vagy bankkártyával is. Az egyedi termékek árát előre kell rendezned. A díjbekérő kiegyenlítése után tudjuk kezdeni a gyártást.

Hány nap a karszalagok, nyakpántok gyártása?

A felirat nélküli karszalagokat, ha 14:00 óra előtt megrendeled, még aznap átadjuk a GLS csomagszállítónak és következő munkanap kiszállítja a megadott címre. A feliratos karszalagok esetében 1-2 munkanappal számolhatsz. A nyakpántok, textil és szilikon karkötők gyártási ideje nagyon változó. A mennyiségtől és szezontól függően 3-4 munkanap és 10-14 munkanap is lehet. Ajánlatunkban a vállalt szállítási időről mindig tájékoztatunk.

2 db karszalagot tudok rendelni?

A karszalagok esetében 50 db a minimális rendelési mennyiség / szín, / grafika. Nyakpántból, szilikon karkötőből, textil karszalag szintén 50 db-tól tudsz rendelni. Pólókból 1 db-t is kérhetsz.

Színes nyomtatás is lehetséges a karszalagra?

Igen! Nálunk kérhetsz egy szín fekete vagy színes feliratot is a karszalagra. A full color nyomtatással teljesen egyedi, prémium megjelenést érünk el. Az árak természetesen különbözőek, de minden felülnyomásunk vízálló és tartós. 

Grafikát nekem kell készítenem?

Készíthetsz grafikát te is, de ha leírod elképzelésed és elküldöd a logókat (lehetőleg vektoros formában), és a feliratok szövegét, akkor mi ingyenesen elkészítjük a karszalagok, nyakpántok, grafikáját.