Termék visszaküldése a Ticketservice-nél

Vásárlónknak jogában áll, hogy bármilyen okból kifolyólag törölje rendelését, vagy visszaküldjön egy terméket. Ha vissza kívánsz küldeni egy, a TICKETSERVICE webáruházban vásárolt terméket, akkor a termék(ek) a Te vagy meghatalmazottad általi kézhezvételétől számított 14 napon belül tájékoztass minket a szándékodról. Ezen jogok gyakorlásához egyértelműen ki kell nyilvánítanod a termék visszaküldésére, lemondására irányuló szándékodat. 

Töltsd ki a lent található elektronikus űrlapot, hívja fel a 06 20 3 442 445 telefonszámot, vagy küldj e-mailt az info@ticketservice.hu címre.

Miután értesítettél minket visszaküldési szándékodról, egyszerűen küldd vissza a terméket az eredeti csomagolásban, az eredeti bizonylattal együtt. További 7 nap áll rendelkezésedre arra, hogy visszaküldd a termékeket, vagy megszervezd az átadásukat irodánkban (5540 Szarvas, Kossuth u. 6.). A termék átvételét követően, illetve – amennyiben a terméket a kézbesítő szolgáltatónál adtad le – a termék vagy az elszállítását igazoló bizonylat beérkezése után 14 napon belül visszatérítjük a vételárat banki utalás formájában.

 
FONTOS – Az egyedi gyártású, feliratozású, nyomtatású termékeket nem áll módunkban visszavenni, csak abban az esetben, ha minőségi probléma merül fel a termékkel kapcsolatban.

Hibát tapasztalt rendelése során? – Írjon nekünk!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right