Tőszelvényes / Ellenőrző szelvényes tyvek karszalag felhasználási területei

Tyvek karszalag kínálatunkban, 2 méretben is megtalálhatóak a tőszelvényes, vagy más néven ellenőrző szelvényes karszalagok.
A tőszelvényes karszalag annyival „tud többet” a normál karszalagoktól, hogy a karszalag végén található egy letéphető ellenőrző szelvény, amin a karszalag sorszáma is szerepel.
Így ha ezt a tőszelvényt letépjük értékesítéskor, akkor marad nálunk egy a sorszámot is tartalmazó bizonylat.

A tőszelvényes karszalag nagy segítség lehet, ha egy rendezvényen tombolahúzás is a szerepel a programban, hiszen a tőszelvényeket ki lehet húzni egy kalapból, és a nyertes a karszalagjával tudja igazolni a sorszámot.

Ha a belépőhöz jár valamilyen plusz szolgáltatás, például étkezés, akkor a tőszelvény leszakításával dokumentálható a szolgáltatás igénybevétele. Csak az tudja igénybe venni, akinek még megvan a tőszelvény a karszalagján, így nagy előny hogy mindenki csak egyszer veheti igénybe a plusz szolgáltatást.

Az ellenőrzőszelvényes karszalagok legnagyobb felhasználási területe az, amikor szigorú számadású
belépőjegyként használjuk. Ebben az esetben nyugtaként is szolgál a karszalag és a rendező cégnek nem kell pénztárgépet használnia. Kisebb és nagyobb rendezvények mellett a nagyoknak is nagy könnyebbséget jelent, mert több bejárat esetén nem kell több pénztárgép.
Ennél a felhasználásnál szigorú előírásokat kell betartani az adatok megjelenítése és a dokumentálás területén is, de ez egy külön posztot is megér.

A dupla sorszám dupla biztonságot és számos, új felhasználási területet jelent.

A TICKETSERVICE webshopjában 17 színben rendelhetsz tőszelvényes karszalagot, mind a 19 mm-s, mind a 25 mm-s szélességben.