Chuck Norris esete a TYVEK karszalaggal

És nem tudta letépni! És nem, és nem! Az az ember, aki annyiszor mentette már meg a világot IS, nem bírt el a csuklómon díszlő „Hajrá Chuck, te vagy a legjobb!” feliratú TYVEK karszalaggal!

Amikor először futott neki a csuklópánt széttépésének, még szelíden mosolygott, amikor a karszalag nem adta meg magát. A harmadik kísérletnél már kissé remegtek az ujjai, a hatodiknál pedig vérben forgó szemekkel rohant el, majd két percen belül egy fullon pörgő láncfűrésszel tért vissza és elszánt, határozott léptekkel közeledett felém! Szerencsére felébredtem, mielőtt megszabadított volna a karszalagtól a kezemmel együtt. 

Azért a valóságban is megnézném, sikerülne-e a Bajnoknak… Csak ne az én csuklómon… 

Az ERŐ ezúttal nem velünk, hanem a karszalagban van

Szegény Chuck, nem tudta mire vállalkozott, hiszen könnyű, papírszerű „természetével” szemben a TYVEK egy speckó, üvegszállal megerősített alapanyag, mely elképesztően nagy szakítószilárdsággal bír!

Amúgy nincsenek sűrűn rémálmaim. A Chuckos TYVEK karszalagos lidércnyomás magyarázata valószínűleg az, hogy előző nap többen próbáltuk TYVEK beléptetőszalagjainkat széttépni – senkinek nem sikerült. 

Erős és CSODASZÉP – ahány csuklópánt, annyiféle!

Az, hogy roncsolódás nélkül lehetetlen eltávolítani, alap, hiszen ez a lényeg egy beléptető csuklószalag esetében. 

De mit tud még a MINŐSÉGI TYVEK karszalag?

  • Bármilyen, azaz BÁRMILYEN grafika elhelyezhető rajta, figyelembe véve természetesen a rendelkezésre álló teret. 
  • Monokróm vagy fullcolor? Mindegy! Sem a szín, sem a felirat nem ázik le vagy maszatolódik el.
  • Egyedi felirattal szövegezhető. Azért ne regényekben gondolkodj, de egy jó grafikus csodákra képes a tipográfiát illetően, ha bővebb infót akarsz a karszalagon közölni.
  • Vízálló! Csobbanhatsz egyet (kettőt…) fesztiválozás közben. A strandok, fürdők, wellness-szállók egyszerűen falják a TYVEK karszalagot. 
    Hét végén például a Lupa-tó mellett punnyadtunk, egyértelmű, hogy itt is TYVEK-et használnak. Igaz, ez nem csak a vizes helyekre, hanem egyéb rendezvényekre is jellemző.  

Mi van még a TicketService tarsolyában?

  • rövid határidő
  • első osztályú minőség
  • ingyenes látványterv 
  • akár 24 ÓRÁN BELÜLI SZÁLLÍTÁS!