Trendi, praktikus beléptetést – TYVEK karszalag – végtelen variáció!

Az unokahúgom Fanni bolondul a beléptető karszalagokért. Már-már mániákusan gyűjti, szinte transzban van, amikor megszerez egy-egy különlegesen szép darabot. Egyik csuklóján ANCHOR horgonykarkötőt visel, a másikon átlag 5 TYVEK beléptető karszalagot… Nincsen ezzel semmi baj, kivéve, hogy addig hordja, míg szó szerint le nem foszlik a csuklójáról. Márpedig az nem egy-két hét, hiszen ezek a csuklópántok bírják a strapát. Ráadásul divatot teremtett, már az egész osztály odavan a beléptető szalagokért.

Praktikus, szerethető, gyönyörű, célszerű

Az egész csuklószalag-őrület a tavalyi ANCHOR by Helga Toth premieren kezdődött. A vendégek számára készült egyedi karszalagok elkészítésével a ticketservice csapatát bíztuk meg. A prezentációs esten nem csak az unokahúgom, hanem mi, és több résztvevő is elkötelezte magát a ticketservice mellett. Remekül eltalálták szalag dizájnját! Egyedi színes horgonygrafika, QR kód (így a résztvevők rögtön tovább navigálhattak web- és instagram oldalunkra).

Hab volt a tortán, hogy a TYVEK szalag – sorszámozásának köszönhetően –nyereményszelvényként is funkcionált – vendégeink legnagyobb örömére. Nem volt nehéz dolgunk: a tő-, azaz ellenőrző szelvénynek köszönhetően a sorsolást egyszerűen tudtuk lebonyolítani.

A beléptető szelvény célszerűsége messze felülmúlja a hagyományos belépőket, minden téren! Legyen szó szövegről, grafikáról vagy ezek kombinációiról, az összes infó ráfér, ami beléptetésnél vagy azonosításnál szükséges. Nem veszik el, és némelyik olyan stílusos, hogy csuklóékszerként tarol – nem véletlenül imádja Fanni.

Hiba van a csekklista körül – sebaj, a ticketservice megoldja!

Bevallom, volt némi izgalom, ugyanis a nagy eseményre készülve a csekklistáról bizony lemaradt a beléptető szalag rendelés, így a premier előtti utolsó pillanatokban kerestük meg a céget. Megnyugtattak, hogy a 19 vagy 25 mm széles méretben kérhető szalagok gyorsan, akár 24 óra alatt elkészülnek, tokkal-vonóval, azaz felirattal, grafikával, QR kóddal, színes vagy monokróm kivitelben is.
Mindenesetre olyan rohamtempót diktáltak, hogy a szalagok még melegek voltak, amikor a meghívottak csuklójára ragasztottuk. J

Mutattak egy csomó elképesztően szép, speciális és egyszerűbb karszalagot is. Nem volt könnyű választani a mintás, szöveges, egyszínű, party-csomag, ellenőrző szelvényes, gyermek, kórházi azonosító, QR-kódos, vonalkódos, RFID/NFC chipes beléptető és egyéb TYVEK karszalagok garmadája közül.

Imádtuk, hogy a két márka (Helga + ANCHOR) debütálása ekkora sikert aratott, és maradéktalanul boldogok voltunk hogy bemutatóstól, vendégestől, koncertestől, beléptető szalagostól, Minden ami Szarvasostól, unokahúgostól mindenki remekül érezte magát!