24H karszalagszállítás a TICKETSERVICE –nél

Mit jelent a 24H szállítás? Bár az ÁSZF részletesen tartalmazza a szállítási feltételeket, érdemes néhány pontot kiemelni.
A 24H szállítás azt jelenti, hogy a raktáron lévő tyvek 19 mm-s, tyvek 25 mm-s karszalagokat, illetve ezekből az ellenőrző szelvényes változatokat, és a szélesebb 25 mm-s tyvek karszalagokat, feliratozás nélkül, munkanapon, 14:00 óráig leadott rendelés esetén következő nap kiszállítja a GLS.

Ha egyedi (feliratos) karszalagrendelést adsz le, akkor e-mailben küldünk látványtervet és árajánlatot.
Ha elfogadod és be tudjuk tenni gyártásba, akkor akár a sima karszalagokhoz hasonlóan másnap nálad lehet. Ez a telítettségtől és a rendelésed darabszámától függ. Minden esetben tájékoztatunk a kiszállítás napjáról.

Ha este 22:30-kor leadsz egy rendelést, akkor sajnos nem fog kiérni másnap reggel a karszalag.

A szombati kiszállítás nem minden településen elérhető. Csak Budapesten és a megyeszékhelyeken szállít szombaton a GLS és ez a szolgáltatás feláras. Természetesen a szombati kiszállítás minden részletéről szintén írásban tájékoztatunk.

A nyakpántok, textil karszalagok és szilikon karkötők egyedi (egyedi grafikával ellátott) termékek, így a másnapi kiszállítás lehetetlen. Fontos megjegyezni, hogy ezeknek a termékeknek a gyártási folyamata is időigényes, így nem tudjuk következő munkanap szállítani. A nyakpánt grafikáját egyedileg meg kell tervezni, és ezt a megrendelőnek írásban vissza kell igazolnia.
Ha mindezzel készen vagyunk jön a szublimációs nyomtatás, majd ezután következik a varrás, amikor a karabinerek is felkerülnek a nyakpántra. Sajnos ehhez idő kell, hiszen minden egyes nyakpántot meg kell varrni. A nyakpántok gyártási ideje alap esetben 5-7 munkanap, de szezonban ez általában 10-14 munkanapra tolódik. A szezon pedig egyre hosszabb, így érdemes egy kicsit előre gondolni.

Ha sima, felirat nélküli karszalagot, csuklópántot szeretnél, akkor számíthatsz ránk a másnapi kiszállításban, ha 14:00 óráig leadod rendelésed! Minden más terméknél igyekszünk a gyártási folyamatot gyorsítani, de a minőséghez idő kell!