20 Ft +áfa

GYERMEK – FIÚ/LÁNY  3/4″ TYVEK KARSZALAG – egyszer használható, sorszámozott, vízálló, 19 mm széles, 25 cm hosszú, tyvek azonosító karszalag. Eredeti DuPont™ Tyvek alapanyag. Nyaraláshoz, kiránduláshoz, táborozáshoz kötelező kellék akár szülőként, akár pedagógusként veszünk részt rajta.

Szülőként egy kiránduláson vagy nyaraláson örök félelem a gyermek szem elől tévesztése. Számos ilyen történetet hallunk ismerőseinktől is. A gyermek karszalag nagy segítség lehet, ha gyermekünk elkeveredik egy rendezvényen vagy egy forgalmas nyaralóhelyen, strandon, síparadicsomban. Ez fokozottan igaz, ha külföldön vagyunk és gyermekünk nem beszéli a nyelvet, A karszalagon feltüntethetjük a gyermek nevét és telefonszámunkat. Mivel a tyvek karszalag vízálló így a vízparton, aquaparkban is tökéletes megoldás. A lányoknak pink, a fiúknak világos kék színben rendelhetsz a ticketservice karszalag webshopjában. Táborozó pedagógusoknak is megnyugtató, ha „gyerekei” viselnek egy telefonszámot és nevet tartalmazó karszalagot.

  • Saját felirattal, logóval rendelnél karszalagot?

    Írd le elképzelésed, küldd el az info@ticketservice.hu e-mail címre és küldünk számodra egy látványtervet és egy árajánlatot. Kérheted egy szín fekete vagy teljesen színes nyomtatással a tyvek karszalagokat, akár 19 mm, akár 25 mm széles változatban.